Leader






 


Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρουσιάζονται κυρίως πραγματικές καταστάσεις διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ. Ευρωπαίοι πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν ή να σπουδάσουν σε άλλη χώρα της Ένωσης, ή ευρωπαϊκές επιχειρήσεις που επιθυμούν να μεταφερθούν ή να ανοίξουν υποκατάστημα σε κάποιο άλλο κράτος μέλος της Ένωσης.

Δικαιώματα και υποχρεώσεις επιχειρήσεων στην Ε.Ε

Πληρωμές, δάνεια & επενδύσεις

Σύσταση & επέκταση επιχείρησης


geodm.gr

 

Η Netherlands Enterprise Agency (Ολλανδική Εταιρεία για τη στήριξη των Επιχειρήσεων), με την υποστήριξη της Expo Business Communications, διοργανώνουν εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (Β2Β) με τίτλο "Free From Food Amsterdam 2021" που θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στις 23- 24 Νοεμβρίου 2021 στον εκθεσιακό χώρο RAI στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας. Αυτή η εκδήλωση διοργανώνεται παράλληλα με την εμπορική έκθεση, η οποία θα λάβει χώρα στις 23 και 24 Νοεμβρίου 2021.

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων με προϊόντα απαλλαγμένα από συγκεκριμένα συστατικά όπως π.χ. γλουτένη, λακτόζη, σόγια, ζάχαρη, λίπος κ.λπ. από όλον τον κόσμο.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από το Δίκτυο Enterprise Europe Network μέλος του οποίου είναι η ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.

Είναι μια καλή ευκαιρία για τις επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων που διαθέτουν προιόντα με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά να εξερευνήσουν τις δυνατότητες επιχειρηματικών συνεργασιών και να συνδεθούν με εκθέτες, εισαγωγείς, εμπόρους, ξενοδοχεία και εταιρείες λιανικής. Ανακαλύψτε νέα προϊόντα vegan, χωρίς οργανικά στοιχεία καθώς και διατροφικές υγιεινές λύσεις.

Παράλληλος στόχος της εκδήλωσης είναι η επίτευξη των στόχων αειφόρου ανάπτυξης, 2 (μηδενική πείνα) και 12 (εξασφάλιση βιώσιμης κατανάλωσης και προτύπων παραγωγής).

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις στο πλαίσιο του B2B θα οργανωθούν, εκ των προτέρων, μέσω του ιστότοπου B2match.

Η συμμετοχή στο Free From Food Amsterdam 2021 είναι δωρεάν.

Η εγγραφή σας είναι δυνατή στον ιστότοπο b2Match:
https://free-from-food-amsterdam-2021.b2match.io/

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη διαδικτυακή εκδήλωση Β2Β μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες ή και για υποστήριξη με την ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε., μέλος του Enterprise Europe Network, κ. Σπύρο Κελλίδη, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. κα. Λιάνα Παπατέρπου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ.2461024022, 24610.27946 (εσωτερικά 676,677)
Website: www.anko.gr & www.anko-eunet.gr


ANKO AE Social Media

 

ANKO SA Facebook  ANKO SA LinkedIn  ANKO SA Instagram  ANKO SA Youtube

Χρησιμοποιώντας αυτή την σελίδα, συμφωνείτε στη χρήση των cookies.