• Ecotours
    Ενδυνάμωση των τοπικών κοινωνιών μετατρέποντάς τες σε εργαστήρια
    για τη συν-ανάπτυξη κυκλικών και βιώσιμων τουριστικών οικοσυστημάτων
  • Επιχειρημάτικα πάρκα
    Συμμετέχουμε. Συνδιαμορφώνουμε το αύριο
    Θεματικά Επιχειρηματικά Πάρκα
    Δυτικής Μακεδονίας
  • Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ
  • Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ
  • LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027
    LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027
    Σχεδιάζουμε μαζί το νέο πρόγραμμα
  • EEN
    To Δίκτυο «Enterprise Europe Network»
    συνιστά μία φιλόδοξη πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
    Αποτελεί ένα σύγχρονο και ευέλικτο εργαλείο
    επιχειρηματικής υποστήριξης σ' όλη την Ευρώπη


Leader






 


Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρουσιάζονται κυρίως πραγματικές καταστάσεις διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ. Ευρωπαίοι πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν ή να σπουδάσουν σε άλλη χώρα της Ένωσης, ή ευρωπαϊκές επιχειρήσεις που επιθυμούν να μεταφερθούν ή να ανοίξουν υποκατάστημα σε κάποιο άλλο κράτος μέλος της Ένωσης.

Δικαιώματα και υποχρεώσεις επιχειρήσεων στην Ε.Ε

Πληρωμές, δάνεια & επενδύσεις

Σύσταση & επέκταση επιχείρησης


geodm.gr

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Enterprise Greece και την υποστήριξη της ΑΝΚΟ- Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνουν, στις 28 Μαρτίου 2019, προκαθορισμένες κατ'ιδίαν συναντήσεις (Β2Β) μεταξύ της Υπευθύνου των Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Γαλλίας, της Διευθύντριας του Γερμανικού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου της Πρεσβείας της Γερμανίας και επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Οι Β2Β συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019, ώρες 10:00 - 13:00, στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης, (3ος όροφος, πτέρυγα Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης). Θα προηγηθούν σύντομες παρουσιάσεις των Διπλωματικών Ακολούθων των Πρεσβειών προς τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις.

Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να διαθέτουν εξαγωγικό προσανατολισμό και να επιθυμούν να αναζητήσουν ευκαιρίες συνεργασιών στις αντίστοιχες χώρες (Γαλλία και Γερμανία).

Διευκρινίζεται ότι η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνέχεια (follow up action) της πολυμελούς Διπλωματικής Αποστολής που επισκέφτηκε την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο διάστημα 3-6 Οκτωβρίου 2018, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Synergassia» του Οργανισμού Enterprise Greece.

Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στις κατ' ιδίαν συναντήσεις (Β2Β) με τους Οικονομικούς και Εμπορικούς Ακολούθους των Πρεσβειών της Γαλλίας και της Γερμανίας θα πρέπει, κατά προτεραιότητα, να δραστηριοποιούνται σε έναν από τους κάτωθι κλάδους:

  • Τροφίμων & Ποτών (ή άλλης μεταποιητικής δραστηριότητας)
  • Τουρισμός & Ανάπτυξη Ακίνητης Περιουσίας
  • Γούνα & Δέρμα
  • Τεχνολογία & Τηλεπικοινωνίες
  • Επιστήμες υγείας, βιοτεχνολογίας
  • Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
  • Διαχείριση Απορριμμάτων
  • Δομικά υλικά -Κατασκευές
  • Χημικά - Πλαστικά

Και να πληρούν απαραιτήτως τα κάτωθι κριτήρια:

  • Να είναι επιχειρήσεις με εξωστρεφή προσανατολισμό σε διεθνείς αγορές (εξαγωγές στην ΕΕ και σε τρίτες χώρες)
  • Επιχειρήσεις με καινοτόμα προϊόντα που αναζητούν επενδυτή

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση (Β2Β) που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019 θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή (επισυνάπτεται σχετική φόρμα συμμετοχής) μέχρι τις 15 Μαρτίου 2019 την οποία και θα αποστείλουν στην ΑΝΚΟ-Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας/Enterprise Europe Network,υπόψη κας. Λιάνας Παπατέρπου, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.; τηλ.24610.24022, www.anko.gr

Η Φόρμα Συμμετοχής στο Β2Β επισυνάπτεται.

Πληροφορίες:

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
κα. Φούκα Σ. Ματίνα
Περιοχή ΖΕΠ,50100 Κοζάνη,
τηλ. 2461052727
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΚΟ-Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.κα. Λιάνα Παπατέρπου - κ. Σπύρος Κελλίδης
Τμήμα Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας / Enterprise Europe Network - Hellas
Φον Καραγιάννη 1-3, 50131 Κοζάνη
Τηλ.2461024022
Website: www.anko.gr
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Enterprise GreeceΟ Οργανισμός Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση των εξαγωγών, με στόχο να προβάλλει τη χώρα ως ελκυστικό επενδυτικό προορισμό και να προωθεί τα ανταγωνιστικά εξαγωγικά προϊόντα και υπηρεσίες της Ελλάδας.

ENTERPRISE GREECE | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.; 210 3355747

Φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ


ANKO AE Social Media

 

ANKO SA Facebook  ANKO SA LinkedIn  ANKO SA Instagram  ANKO SA Youtube

Χρησιμοποιώντας αυτή την σελίδα, συμφωνείτε στη χρήση των cookies.