Leader






 


Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρουσιάζονται κυρίως πραγματικές καταστάσεις διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ. Ευρωπαίοι πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν ή να σπουδάσουν σε άλλη χώρα της Ένωσης, ή ευρωπαϊκές επιχειρήσεις που επιθυμούν να μεταφερθούν ή να ανοίξουν υποκατάστημα σε κάποιο άλλο κράτος μέλος της Ένωσης.

Δικαιώματα και υποχρεώσεις επιχειρήσεων στην Ε.Ε

Πληρωμές, δάνεια & επενδύσεις

Σύσταση & επέκταση επιχείρησης


geodm.gr

Αποτέλεσμα εικόνας για anuga 2017 Με 290 εκθέτες θα συμμετάσχει φέτος η Ελλάδα στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, Anuga 2017, η οποία θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 11 Οκτωβρίου στην Κολωνία,Γερμανία, με την πιο δυναμική της παρουσία στο θεσμό.

Η εκθεσιακή επιφάνεια που θα καλύψουν οι ελληνικές επιχειρήσεις θα ξεπερνάει τα 6.200 τ.μ. αύξηση 24% σε σχέση με την προηγούμενη εκδήλωση, γεγονός το οποίο κατατάσσει την Ελλάδα στις κορυφαίες συμμετοχές της έκθεσης. Ο συνολικός αριθμός των εκθετών αναμένεται να ξεπεράσει τους 7.200 από 100 χώρες.

Η προώθηση των εξαγωγών και η ανάπτυξη επιχειρηματικών επαφών με διεθνείς εμπορικούς εταίρους, καθώς και με εταίρους από τη Γερμανία, τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αγορά, θα βρεθούν για άλλη μια φορά  στο επίκεντρο της ελληνικής συμμετοχής. Στην Anuga 2017 η Ελλάδα θα παρουσιάσει παραδοσιακά προϊόντα για τα οποία φημίζεται διεθνώς, υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, καθώς και μερικώς επεξεργασμένα προϊόντα. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι ελιές, το μέλι, γαλακτοκομικά προϊόντα, γλυκά, σνακ, κατεψυγμένα τρόφιμα, οινοπνευματώδη ποτά, μπαχαρικά, αποξηραμένα φρούτα, βιολογικά προϊόντα.

Μεταξύ των ελληνικών εταιρειών που θα συμμετέχουν είναι οι: -Παλίρροια-Σουλιώτης Α.Ε., ΑΛΦΑ Αθανάσιος Κουκουτάρης Α.Ε.Β.Ε, Υφαντής Α.Ε., Μέγας Γύρος Α.Ε., Ιονική Σφολιάτα Α.Ε., Bakehellas Α.Ε., Ελληνική Ζύμη, ΔΕΛΤΑ Α.Ε., ΕΨΑ Α.Ε., ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε., Ήπειρος ΑΕΒΕ, Γιώτης Α.Ε., Δωδώνη Α.Ε., Λουξ, ΟΛΥΜΠΟΣ, Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, Μπάρμπα Στάθης Α.Ε., Αφοί Χαΐτογλου.

O Enterprise Greece Invest & Trade, ο κρατικός φορέας του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, είναι ο διοργανωτής του κρατικού ελληνικού περιπτέρου.

Οι 160.000 εμπορικοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν και άλλες τρεις ελληνικές ομαδικές συμμετοχές από τις εταιρείες Promo Solution, Great-Trade Exhibitions & Exports Consulting και Economotechniki, ενώ τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους θα παρουσιάσουν και μεμονωμένοι Έλληνες εκθέτες.

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, ως επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού της Κολωνίας στην Ελλάδα, αναφέρει ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί τις ιστοσελίδες www.german-fairs.gr/kolonia/anuga  και www.anuga.com για να ενημερωθεί σχετικά με το πλήρες πρόγραμμα της έκθεσης.

  • Β2Β - Anuga Pre-Event

    Αποτέλεσμα εικόνας για B2B anuga 2017

Στο πλαίσιο της έκθεσης Anuga 2017, διοργανώνεται επίσης εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Β - Tour d' Europe Anuga Pre-Event. Την εκδήλωση των προκαθορισμένων συναντήσεων B2B διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ολοκληρωμένης Επιχειρηματικής υποστήριξης "Enterprise Europe Network", μέλος του οποίου είναι και η ΑΝΚΟ - Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μία ημέρα πριν από την έναρξη της Έκθεσης Anuga, δηλαδή στις 6 Οκτωβρίου 2017 στην Κολωνία της Γερμανίας,στο ξενοδοχείοEden Hotel Früh am Dom(απέναντι από τον Καθεδρικό της Κολωνίας (Kölner Dom).

Αποτέλεσμα εικόνας για B2B anuga Η φιλοσοφία της φετινής εκδήλωσης Β2Β είναι διαφορετική από τις προηγούμενες χρονιές, και πιο συγκεκριμένα το γερμανικό Δίκτυο "Enterprise Europe Network" επέλεξε αγοραστές (buyers) & εισαγωγείς τροφίμων & ποτών, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν στις 6 Οκτωβρίου 2017 κατ' ιδίαν συναντήσεις (Β2Β) με επιλεγμένες ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να εξάγουν τα προϊόντα τους στο εξωτερικό και συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Σημαντικές επιχειρήσεις συμμετέχουν και από τον Νομό Κοζάνης και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Κοζάνης.

 

EEN

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. - ΑΝΚΟΜέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου«Enterprise Europe Network - Hellas»

Φον Καραγιάννη 1-3 50100 Κοζάνη Τηλ.: +30 24610 24022 Φαξ: +30 24610 49210

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Web Sites: http://www.anko-eunet.gr/http://www.enterprise-hellas.gr/

Το Enterprise Europe Network - Hellas     είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής υποστήριξης στην Ελλάδα αποτελούμενο από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στο χώρο της καινοτομίας και των ΜΜΕ.

Το Enterprise Europe Network - Hellas    , μέλος του αντίστοιχου πανευρωπαϊκού δικτύου, παρέχει υπηρεσίες διεθνούς επιχειρηματικής συνεργασίας, ενημέρωσης για Ευρωπαϊκές πολιτικές, υπηρεσίες για την καινοτομία και τη μεταφορά τεχνολογίας καθώς και υπηρεσίες για την ενθάρρυνση της συμμετοχής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα Ευρωπαϊκά προγράμματα για Έρευνα και Τεχνολογία.


ANKO AE Social Media

 

ANKO SA Facebook  ANKO SA LinkedIn  ANKO SA Instagram  ANKO SA Youtube

Χρησιμοποιώντας αυτή την σελίδα, συμφωνείτε στη χρήση των cookies.